Papriky plněné mletým masem a mozzarelou

2.9.2016

Papriky plněné mletým masem a mozzarelou

Na 4 porce potřebujeme:

• 500 g hovězího mletého masa

• 1 mozzarela

• 1,5 lžičky soli

• 1 polévková lžíce Moringa lupínků, můžeme doplnit i Oreganem

• špetka barevného pepře

Hovězí maso smícháme se solí, Moringou a pepřem a přimícháme na drobné kousky nakrájenou mozzarelu.

Směs plníme do paprik, můžeme jí plnit ale i podélně rozříznutou cuketu, lilek, nebo vydlabaná rajčata. Před vložením do trouby mírně podlijeme vodou, můžeme přidat i olivový olej.

Pečeme na 200ºC v zakryté nádobě cca 45 min a na dalších cca 1- 15 min nádobu odkryjeme a dopečeme.

Fotogalerie


Zpět na kategorii