Obalovaná zelenina v hrachovém těstíčku s Moringou
2.9.2016
Co budeme potřebovat:
• cca 1 dcl vlažné vody
• 5-6 lžic Hrašky na obalování
• 2 lžíce Moringa prášku
• trocha pepře
• ½ lžičky soli
• 1 cuketa
• 1 lilek
• 1-2 hrsti ovesných vloček
Ve vlažné vodě vidličkou rozšlehejte Hrašku do těstíčka, k němu přidejte pepř a sůl, moringový prášek a namáčejte v něm cca 1 cm silné plátky cukety a lilku. Poté hned dávejte do ovesných vloček, prsty přimáčkněte, aby na zelenině dobře držely a dejte péct do trouby na pečící papír na 200ºC cca 30 min, poté potřete olivovým olejem a ještě zhruba 10 min pečte na horký vzduch na 180°C, abyste na zelenině měli křupavou krustu.
Obalovaná zelenina je moc dobrá, pokud jí servírujete s bramborovou kaší s příměsí červené řepy, jíme i očima, proto pestré barvy jsou také důležité.